Skip to content

Rock ’n roll D-DAY

D-Day #32 | zaterdag 10 juni 2017

Het openluchtfestival met live muziek, 50’s cars, bikes, record’s, stands, bier, etcetera. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Vanaf 14:00 tot 23:00 kun je buiten en binnen genieten van allerlei rock & roll en rockabilly muziek. Live bands worden afgewisseld met Dj’s en er is weer een gezellige fifties markt met diverse fifties spullen, platenhandelaren, kleding stands en meer. Met consumptiebonnen kun je een drankje of wat te eten kopen.

Na 23:00 gaat het rock ’n roll feest verder tot 03:00 in het rock ’n roll cafe. De DJ’s draaien de lekkerste dansbare muziek om de dansvloer vol te houden. Be there or be square!

Blokjeslijn-2

Programma D-Day #32

Colbert Hamilton and The Hellrazors

The Hicksville Bombers (UK)

Wild rockabilly, Bluesabilly, Rock’n’roll en meer. De ‘Bombers’ spelen een set van eigen geschreven materiaal, enkele covers die niet door andere bands gespeeld worden en alles op hun eigen unieke wijze.

Sharna-Mae & The Mayhems (UK)

Een jonge band die hun eigen Rockabilly Country Roots nummers spelen. Ze hebben onlangs hun eerste album uitgebracht. Als je van ‘twangy’ guitaren, krachtige stemmen, contrabas en drums houdt, dan mag je deze band niet missen.

Jake Calypso (F)

Jake Calypso speelt authentieke roots rockabilly, met respect voor originele artiesten van Sun, Meteor, Goldband, Starday, Sarg, Dixie, Marvel en meer. Jake Calypso heeft 2 van zijn eigen liedjes op het Chickens Records label opgenomen: My Baby Rocks! & My Honey Bop

Mischief Rockabilly (NL)

Hun energieke optredens zijn een ’blast’. Een vol geluid en een zeer afwisselend repertoire met boppers, jivers en strollers om de menen aan het dansen te krijgen. Met veel plezier weet Mischief! er elke keer weer een feest van te maken.

Lil’ Sal & the Wildtones (NL)

Rockabilly band met zelfgeschreven woest repertoire, speelt een mix van Grooving Bop, Raw Rockabilly en een flinke dosis originaliteit. Lil Sal and the Wildtones zijn de eerste Nederlandse band die getekend heeft bij het prestigieuze WILD Records USA label.
Blokjeslijn-2

D-Day #32 Sponsors

Rock & roll D-Day is mede mogelijk gemaakt door onze sponsors!

Blokjeslijn-2

Cruise Inn

ZUIDERZEEWEG 29
1095 KZ AMSTERDAM

Openbaar vervoer

TRAM 26 VANAF
AMSTERDAM CS & IJBURG
BUS 37 VANAF
AMSTEL & MUIDERPOORT STATION

Met de Auto

Word Lid!!

KORTIN OP DE ENTREEPRIJS OP BANDAVONDEN OP VERTOON VAN JE PAS €5,=
DANCENIGHTS & D-DAY 
(tenzij anders vermeld) GRATIS
PIN EN CONTANT BETALEN

2022 Copyright Cruise Inn  | Website by Oh My Lucky Stars!