Skip to content
Blokjeslijn-2

Rock ’n roll D-DAY

D-day #33 | Zaterdag 9 juni 2018

9 Juni 2018 vanaf 14:00 – Dan is het zover! Het jaarlijks, vrij toegankelijk rock ’n roll festival op de Zuiderzeeweg 29 in Amsterdam.

  • It’s all rock ’n roll, baby
  • Great live rock & roll bands
  • The most jivin, rockin & boppin DJ’s
  • Nice atmosphere, cool people
  • Dress in style… if you like
  • Shop at the 50s market
  • Catering and bars
  • Vintage cars & motorbikes
  • Dance ’till you bop, flop or drop

Op dit festival vind je de gezellige markt met kraampjes vol met enthousiaste verkopers van jaren vijftig en retro spullen, tiki spullen, mode en keramiek. Schoenverkopers, heren en dameskleding, T-shirts en zelfs onze eigen Cruise Inn kraam met t-shirts en andere memorabilia. Zelfs meubelen, tafels en diners kun je vinden op D-Day. En uiteraard bakken vol muziek op cd en vinyl.

Ondertussen kun je een verfrissend drankje (consumptiebonnen) halen langs de straat of in de Cruise Inn zelf. Ook is er een catering en een snackcar aanwezig. De muziek hoor je overal, of er staat een DJ te draaien of er speelt een band op het buiten podium.
Is het tijd voor de kaper of wil je weten of een rockabilly haarstijl iets voor jou is? Er is zelfs een rockin’ barber aan het werk.
Terwijl bezoekers op alle mogelijke manieren toestromen, loopt de parkeerplaats vol met oldtimers en motoren. Elk jaar komt een gemeleerd publiek naar D-Day. Rockers, psychobillies, jivers, liefhebbers van rock & roll, jong en oud. Het is het leukste festival van Amsterdam! Want we komen allemaal voor de muziek en om nieuwe mensen en oude bekenden te zien.

Vanaf een uur of 3 beginnen de optredens en wat een mooi programma is het weer. Voor ieder wat wils! Tot 23:00 zijn de buiten optredens, voor wie vindt dat de nacht nog jong is, dan kun je tot 3:00 verder in de Cruise Inn, waar de DJ’s de dansvloer vol krijgen!

Ook dit jaar wordt dit unieke langlopende rock ’n roll festival mede een succes door vrijwilligers. Heb je een paar uurtjes zin om te helpen, dan krijg je voor je hulp het exclusieve Cruise Inn crew T-shirt en 5 consumptie bonnen. Meld je dus nu aan!

Vrijwilliger voor D-Day 2018

Blokjeslijn-2

Programma D-Day #33

Furious (UK)

Hellbent rock-n-roll songs met een wild en opzwepend geluid, dat is FURIOUS. Dit is niet voor watjes, dit is echte rock ‘n’ roll! Dit teddyboy trio uit Liverpool gaat absoluut D-Day #33 veroveren.

Johnny Flame & The Dragons (UK)

Authentieke rockabilly uit Engeland. Deze band speelt een mix van origineel 1950s materiaal en enkele zelf geschreven liedjes. En op dit moment zijn ze met een nieuw repertoire bezig!

The Booze Bombs (D)

De band is 100% rockabilly uit het zwarte woud. Zangeres Annie Leopardo doet je denken aan Patsy Cline & Wanda Jackson. Opzwepende rockabilly liedjes waarvan veel eigen eigen werk.

Earl & The Overtones(FR)

Een oprecht eerbetoon aan de originele artiesten uit de jaren 50 met eigen composities en covers. Midden jaren vijftig liedjes met een basgitaar... net zoals toen.

The Reno Brothers (NL)

Heerlijke rockabilly met een snuif country. Deze bekende band heeft een internationale reputatie en sinds 2015 staan ze weer op het podium. Als deze band begint te rocken, is er geen andere band zoals The Reno Brothers.

The Watch Dogs (NL)

Dit trio uit Friesland heeft een grote passie voor de authentieke sound en spelen het liefst stompin’ rockabilly muziek. De band begon in 2014 en hebben al op diverse festivals in Europa opgetreden.
Blokjeslijn-2

Cruise Inn

ZUIDERZEEWEG 29
1095 KZ AMSTERDAM

Openbaar vervoer

TRAM 26 VANAF
AMSTERDAM CS & IJBURG
BUS 37 VANAF
AMSTEL & MUIDERPOORT STATION

Met de Auto

Word Lid!!

KORTIN OP DE ENTREEPRIJS OP BANDAVONDEN OP VERTOON VAN JE PAS €5,=
DANCENIGHTS & D-DAY 
(tenzij anders vermeld) GRATIS
PIN EN CONTANT BETALEN

2022 Copyright Cruise Inn  | Website by Oh My Lucky Stars!