Skip to content
Blokjeslijn-2
June 2019 D-Day

Rock ’n roll D-DAY

D-day #34 | Zaterdag 8 juni 2019

8 Juni 2019 vanaf 14:00 – Dan is het zover! Het jaarlijks, vrij toegankelijk rock ’n roll festival op de Zuiderzeeweg 29 in Amsterdam.

  • It’s all rock ’n roll, baby
  • Great live rock & roll bands
  • The most jivin, rockin & boppin DJ’s
  • Nice atmosphere, cool people
  • Dress in style… if you like
  • Shop at the 50s market
  • Catering and bars
  • Vintage cars & motorbikes
  • Dance ’till you bop, flop or drop

Op dit festival vind je de gezellige markt met kraampjes vol met enthousiaste verkopers van jaren vijftig en retro spullen, tiki spullen, mode en keramiek. Schoenverkopers, heren en dameskleding, T-shirts en zelfs onze eigen Cruise Inn kraam met t-shirts en andere memorabilia. Zelfs meubelen, tafels en diners kun je vinden op D-Day. En uiteraard bakken vol muziek op cd en vinyl.

Ondertussen kun je een verfrissend drankje (consumptiebonnen) halen langs de straat of in de Cruise Inn zelf. Ook is er een catering en een snackcar aanwezig. De muziek hoor je overal, of er staat een DJ te draaien of er speelt een band op het buiten podium.
Is het tijd voor de kaper of wil je weten of een rockabilly haarstijl iets voor jou is? Er is zelfs een rockin’ barber aan het werk.
Terwijl bezoekers op alle mogelijke manieren toestromen, loopt de parkeerplaats vol met oldtimers en motoren. Elk jaar komt een gemeleerd publiek naar D-Day. Rockers, psychobillies, jivers, liefhebbers van rock & roll, jong en oud. Het is het leukste festival van Amsterdam! Want we komen allemaal voor de muziek en om nieuwe mensen en oude bekenden te zien.

Vanaf een uur of 3 beginnen de optredens en wat een mooi programma is het weer. Voor ieder wat wils! Tot 23:00 zijn de buiten optredens, voor wie vindt dat de nacht nog jong is, dan kun je tot 3:00 verder in de Cruise Inn, waar de DJ’s de dansvloer vol krijgen!

 

Blokjeslijn-2

Programma D-Day #33

Supersonics (NL)

Deze rockende band haalt zijn inspiratie uit diverse roots muziek, zoals rock ’n roll, Americana, rhythm ’n blues, rockabilly, country en ook jaren 60 garagerock. De Supersonics spelen rauw en stevig, met 2 elektrische lead guitaren. Supersonics are guaranteed to blow your socks off!

WiseGuyz (UKR)

Authentieke Rockabilly, 50s Rock & Roll, Jump Blues, Boogie en meer. WiseGuyz hebben opgetreden in Ukraïne, Rusland en de Europese rock & roll scene. See you on the dancefloor!

Walter Broes & The Mercenaries (B)

Walter Broes, de godfather van de Belgische rootsmuziek, speelt met de Mercanaries eigen songs met de drive van The Cramps, de border town vibe van Los Lobos, de blues van Louis Jordan en de twang van Dwight Yoakam. Get back to your roots

Colton Turner (USA)

Mix van rockabilly/rock & roll a la Ricky Nelson en Buddy Knox met wat hillbilly boogie, wat Bo Diddley beat, onvervalste rockabilly en rock & roll. Deze band speelt liedjes, die niet klinken alsof je die al 100 keer eerder hebt gehoord. Stop by for some good tunes and cold beers!

Roy Thompson & The Mellow Kings (FR)

Deze giglist is gemaakt door ervaren muzikanten en bevat blues, swing en rock & roll. Blues & Rockin’ tempo’s, met een rockin’ en ‘ kickin’ ’ atmosfeer, een fantastisch gitaargeluid en een scheurende sax! It’s so hot!

Hi Boys (AUS)

Australische rock & roll band die hun eigen merk rock & roll met onvervalste passie brengen. Ze zijn energiek, opwindend en een fantastische act om live te zien. Don’t miss a great show!
Blokjeslijn-2

Cruise Inn

ZUIDERZEEWEG 29
1095 KZ AMSTERDAM

Openbaar vervoer

TRAM 26 VANAF
AMSTERDAM CS & IJBURG
BUS 37 VANAF
AMSTEL & MUIDERPOORT STATION

Met de Auto

Word Lid!!

KORTIN OP DE ENTREEPRIJS OP BANDAVONDEN OP VERTOON VAN JE PAS €5,=
DANCENIGHTS & D-DAY 
(tenzij anders vermeld) GRATIS
PIN EN CONTANT BETALEN

2022 Copyright Cruise Inn  | Website by Oh My Lucky Stars!